Diensten.

Bij Scheuren In Stucwerk bieden wij verschillende pakketten voor herstelwerkzaamheden. Ontdek hoe wij stucwerk repareren!

Stucwerk aanbrengen

Voor het aanbrengen van stucwerk rekenen wij prijzen vanaf € 15 per vierkante meter. Omdat er verschillenden soorten stucwerk zijn willen we graag eerst wat meer info.

Stucwerk repareren

Het repareren van stucwerk is onze specialiteit. Om een exacte prijs te geven moeten wij minimaal eerst foto´s zien. Het liefst komen wij even bij je langs.

Complete woning stucen

Het stucen van een groot oppervlak is natuurlijk goedkoper dan een klein wandje. Wij garanderen je de laagste prijs en de hoogste kwaliteit m.b.t. de afwerking.

Moeten wij ook je Woning Behangen en Sauzen?

Wanneer het gaat om nieuwbouw dan is stucen vaak niet voldoende. Ontdek eens de vele voordelen van renovlies behang. Dit type behang kunnen wij zo strak behangen dat het op stucwerk lijkt. De welbekende stuclook!

Vrijblijvend advies

Wij merken dat veel van onze klanten graag eerst even contact hebben over de mogelijkheden. Onze virtual assistant neemt deze graag met je door.

100% Gladde wanden & plafonds

Scheureninstucwerk.nl heeft meer dan 20+ jaar ervaring in de bouw. Wij durven met zekerheid te zeggen dat we de hoogste afwerking bieden. Buiten de hoogwaardige materialen die wij gebruiken zijn ook onze stukadoors echte vakmannen.

Wil je komende nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan de laatste bouwplannen via Advies Nederland. Zij geven maandelijkse updates over projecten.

Krijg je een nieuwbouwwoning en wil je deze stucen, behangen met renovlies en laten verven? Dan kun je altijd bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven