Over ons.

Al tientallen jaren is www.scheureninstucwerk.nl zijn wij een begrip bij nieuwbouw en renovatie. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Het Aanspreekpunt

Jaren geleden was er een grote behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en vakmannen. Er moest toch echt een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Wij merken vaak dat consumenten online op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Scheuren in stucwerk besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus professionals in! Deze leveren strakke wanden en plafonds!

Enkele Teamleden

Geert van scheuren in stucwerk

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten stukadoors- en behangbedrijven. Daarnaast koopt hij alle materialen in voor alle projecten.

Luis van scheuren in stucwerk

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis stuurt alle vakmannen aan van ScanbehangBehangservice en Glasvezelbehang.net. Een 1000 poot met meer dan 20 jaar bouwervaring.
Sander van Scheuren In Stucwerk

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Wil je een offerte ontvangen? Of wil je even bellen? Onze virtual assistant helpt je verder. Hij werkt al meer dan 10 jaar voor ons en weet alles over bouwprojecten.

Start binnenkort je Nieuwbouwproject ?

Er is geen bouwbedrijf die meer verstand heeft van nieuwbouwwoningen dan Bouwsector Nederland. Wij stucen, behangen en schilderen elk jaar meer dan 1000 woningen per jaar. Vraag voor meer informatie of prijzen een offerte aan.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven